Кој прв до 250 км/ч. – Mercedes-AMG GLC 63 S vs BMW X3M Competition (ВИДЕО)

Факт е дека Mercedes-AMG GLC 63 S и BMW X3M Competition се лидери во своите сегменти. Одличниот дизајн, напредната технологија и одличните брзински перформанси е она што придонесува овие возила да бидат за восхит.

Екипата на AutoTopNL уште еднаш не удостои со одлична споредба, овој пат на овие два премиум спортски SUV модели. Некаде во Германија на автопат без ограничување на брзината, овој тим направи брзинска споредба на овие два модели.

Кој прв до 250 км/ч? Овој одговор може да го добиете на видеото во продолжение.