70 годишна жена возеше BMW M4 Competition

Интересен видео прилог на carwow – 70 годишна жена се најде зад управувачот на BMW M4 Competition.

Сели Вотсон, иако жена во години сепак одлично се најде на патеката каде имаше и неколку дрифт моменти при кој водителот не остана воопшто рамнодушен.