Топ 10 возила со кои речиси никогаш нема да завршите во сервис

ОБЈАВЕНО НА:

После објавувањето на листата на десет возила кои многу често завршуваат во сервисите поради дефекти, новата листа се однесува на возила кои ретко ги посетуваат сервис центрите.

Се работи за возила кои им губат најмалку време на сопствениците со ремонт или со поправање, па затоа се смета дека тие се идеални за подолго возење.

На лидерското место се наоѓа модел од Кореја, а тука се уште неколку интересни возила за кои е добро да се знае дека можат да би бидат од корист.

1. Hyundai Accent

2. Chevrolet Equinox

3. Toyota Corolla

4. Honda Civic

5. Honda CR-V

6. Honda Accord

7. Subaru Crosstrek

8. Toyota Camry

9. Hyundai Elantra

10. GMC Terrain

Следете не и на:

24AUTO NETWORK