(ВИДЕО) Кој е јапонскиот крал на брзината – Toyota Camry TRD, Honda Accord или Mazda 6?

Toyota Camry, Honda Accord и Mazda 6 се најпопуларните јапонски возила во D сегментот. Особено ова важи за во САД каде со години се на врвот на најпродавани возила во овој сегент.

Токму оттука и нивната конкурентност која предизвикува секогаш интерес кога се спроведуваат меѓусебно.

Throttle House направи видео во кое ги одмерува токму овие возила меѓусебно. Кој од овие возила е јапонскиот крал на брзината погледнете на видеото во продолжение.