(ВИДЕО) Како во авион – ноќно возење со Mercedes-Benz S класа

Екипата на AutoTopNL во своето најново видео ја имаше шестата генерација на Mercedes-Benz S класа од моделската 2021 година.

Како и во досегашните видеа така и на ова, прикажано е возењето зад управувачот на оваа лимузина. Но, она што импресионира е ноќното возење, а со тоа и атмосферското осветлување кое навистина остава одличен впечаток.

Кој не би посакал да се најде зад ваков управувач?