Страшен судир: Кога автомобил ќе се најде меѓу два камиони… (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Делот на Dеkrа Rоаdsаfеty од Полска објави видео кое ќе ви ја замрзне крвта кога ќе го погледнете.

Се работи за симулација на несреќеа во која учествуваат два шлепери меѓу кои се наоѓа автомобил.

Најужасниот дел од сценариот е во тоа што вториот камион удира во комбито Skоdа Осtаviа одзади со брзина од едвај 43 км/ч, но и покрај тоа шансата за преживување на некој од патниците изгледа минимална.

Наравоучение: Бегајте од камиони…