Како Русите се справуваат со камери што ја снимаат брзината (ФОТО)

ОБЈАВЕНО НА:

Кој ако не самите полицајци не знаат како најдобро да откријат дупка во системот?

Ова стои во рускиот информативен портал Dmitrov.su во коментарот за фотографии испратени од страна на читател, кој документирал оригинален метод за отстранување на камерите за контрола на брзината.

Рецептот целосно го елиминира ризикот од изрекување на парична казна како за непочитување на ограничувањето на брзината така и за ризикот од казна за исчезнување на регистрацискиот број.

За таа цел доволно е едноставно регистрациската табличка да ја свртите обратно.

Искрено не знаеме како тоа функционира кај нас, па ви прпеорачуваме да се придржувате до сообраќајните правила и прописи кога управувате возило.