Создадени за нервози: Десет возила кои редовно висат по сервиси

ОБЈАВЕНО НА:

Портал од САД направи интересна антикласификација на автомобили, а таа се однесува за оние возила кои најчесто се наоѓаат во сервесите поради отстранување на дефекти. На списокот има десет возила меѓу кои преовладуваат моделите  од САД, но не недостасуваат и добро познатите модели од Европа.

Тука се возила кои се многу продавани и во САД и на стартиот континент, па интересно е да се види кои се тие десет возила кои носат многу нервоза кај сопствениците.
Ова е листа на возила во САД, а сигурно дел од нив би се нашле и на листата што би се правела за Европа.

  1. Mercedes-Benz C-Klasse W205
  2. GMC Sierra
  3. BMW 3er/4er
  4. Dodge Durango
  5. Nissan Pathfinder
  6. Ram
  7. Toyota 4Runner
  8. Dodge Charger
  9. Chrysler 300
  10. Chevrolet Tahoe
Следете не и на:

24AUTO NETWORK