Се зголемуваат патарините во Србија!

ОБЈАВЕНО НА:

Од следната година патарините во Србија може да поскапат за 10 отсто, ако се барањето на компанијата што ги одржува истите, „Патеви Србија“. Владата на Србија треба да го разгледува барањето и да реши за истото.

Од 2008 година цената на патарините е иста, иако повеќепати било барано поскапување.

Според новиот предлог, делницата од Ниш до Белград која сега се плаќа 730 динари во иднина би требало да чини 800 динари (122 динари = 1 евро).

Погледнете ги актуелните цени на патарините во Србија

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK