Прв комплетен Bosch сервис за автомобилската индустрија

ОБЈАВЕНО НА:

Досегашните проблеми со дизелите на вашите автомобили и други превозни средства во иднина треба да станат едноставна поправка. AGS BOSCH SERVICE е прв комплетен овластен сервис во доменот на автомобилската индустрија, трговија со резервни делови и сервисирање на дизел компоненти во Македонија.

Сервисот се наоѓа на бул. Борис Трајковски бр.10 (Првомајска), Скопје

AGS BOSCH SERVICE ги нуди следните услуги:
1. Тестирање и дијагностика
2. Ултразвучно чистење на дизел компоненти
3. Тестирање на дизел компоненти
4. Поправка на дизел компоненти
5. Интервенции и сервисни услуги директно на возило во сервис

Во сегментот BOSCH оригинални резервни делови сите купувачи добивате артикли препознатливи по својот квалитет и висока купо-продажна соработка.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK