Понуда што не се пропушта: Купи Astra и Grandland X со само 3,5 отсто камата

ОБЈАВЕНО НА:

Аутомакедонија има понуда што не треба да се пропушти, особено ако сте решени да купите автомобил. ако тоа е Opel тогаш акцијата што сега постои во Аутомакедонија сигурно ќе ве заинтересира. Може да се добијат и дополнителни поволности.

Најновата генерација на OPEL ASTRA K и OPEL GRANDLAND X, во соработка домашна финансиска компанија можете да ги добиете со неповторлива каматна стапка од само 3,5%.

Дополнително, за возилата резервирани и реализирани во моментната кампања, добивате и гратис каско во првата година.

Моделот GRANDLAND X, со IntelliGrip системот можете да го добиете со месечна рата од само 260 евра 16.068 денари).

Новата генерација на ASTRA K, пак, со специјалниот пакет на финансирање и каматна стапка од 3,5%, можете да ја добиете со месечна рата од само 166 евра (10.259 денари).

Процесот на аплицирање и одобрување на финансирањето е едноставно и брзо.

За повеќе информации, посетите го салонот во населбата Автокоманда или јавете се на:
тел: 02 3103 130,
тел: 070 302 130