Наскоро: Twingo Cup во Македонија

ОБЈАВЕНО НА:

По повеќе од една деценија во Македонија повторно ќе има трки на кружни и ридски патеки на специјализиран куп – Тwingo Cup. Десет возила се веќе испорачани за македонските возачи кои ќе бидат дополнително подготвени за трки од страна на Lema.

Новиот Рено спорт клуб ќе биде организатор на овие трки кои ќе бидат дел од првенството на Македонија. Викендов возилата ќе бидат на патеката Серес во Грција каде натпреварувачите ќе се запознаат со нивните можности.

Наскоро ќе има и повеќе детали околу Twingo Cup…