Купете зимски гуми – добиј попуст, гратис балансирање и една година бесплатно чување

ОБЈАВЕНО НА:

Законската обврска за поседување зимска опрема почна од 15 ноември, до колку се уште не сте ги смениле гумите и не сте си набавиле зимски, тогаш во Аутомакедонија има одлична понуда за тоа.

Се нуди 25 отсто попуст на гумите од палетата на BRIDGESTONE, FIRESTONE и DAYTON… за кои е Аутомакедонија овластен увозик и дистрибутер на пазарот.

Истовремено добијте и бесплатна монтажа и балансирање на тркалата. Ако купите тука зимски гуми тогаш старите ќе можете да ги оставите на чување една година бесплатно.

Повеќе за акцијата на Аутомакедонија можете да прочитате тука.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK