(Видео) – Мурис Хамзиќ – најбрзиот фризер меѓу возачите во Twingo Cup

Најважно е да се има сон, цел која сакаш да ја постигнеш и оствариш. Кога го имаш тоа, кога – тогаш сонот станува јаве. Адо во Скопје е попознат по неговата „основна професија“ – отколку по трките.

Ножичките, чешелот и фенот ги замени со возачки ракавици, комбинезот и во рацете држи волан и повремено менува брзини. Twingo Cup му ја оствари желбата да седне зада тркачки автомобил, да вози на патека….

Сега останува да напредува и да покаже дека може да биде подеднакво успешен и на патеките.

На Хунгароринг викендов почнува 3. сезона на Twingo Cup

Владимир Тренески е победник на првата трка од Twingo Cup