Во Маврово ќе се скија на нова патека – „52“

ОБЈАВЕНО НА:

Откако ги објавија цените за новата скијачка сезона менаџерскиот тим на скијачкиот центар Маврово потврди и дека од оваа скијачка сезона ќе им анова патеката. Та ќе го носи името „52“.

Со името се оддава чест на 52 загинати лица во снежната лавина која се случила во февруари 1956 година.

 

Почитувани скијачи, бордери, freestyle фанатици, ⛷️🏂📢 Чест ни е да ви соопштиме дека името на новата патека во Ски…

Публикувахте от Ski Mavrovo в Понеделник, 4 ноември 2019 г.

 

 

Следете не и на:

24AUTO NETWORK