Fiat ја обнови Panda – најави и Panda Sport (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ОБЈАВЕНО НА:

За да одбележи 40 години од легендата Panda, Fiat го подложи моделот на сериозна програма за надградба, а освен на технолошката база, се заложи и за нова верзија Panda Sport, како и дополнителни можности за персонализација.

Основните акценти кај надградената Panda се поврзани со воведувањето на борд мултимедискиот систем со 7-инчен екран кој е чувствителен на допир, нови предни и задни браници, две нови светлечки верзии, нови тапацири, вклучувајќи рециклирани материјали уникатни за моделот од 16 инчни тркала и други.

Fiat Panda веќе е достапна во три основни верзии – Life со претежно градски изглед, Cross со акцент на возење надвор од патот и Sport за оние од корисниците со активен и динамичен начин на живот. Нивоата на опрема се Panda, City Life, Sport, City Cross и Cross, а понудата на мотори вклучува и предлози со хибриден погон, бензин 4×4, CNG и LPG гориво.

Fiat Panda

Fiat Panda веќе е достапна во три основни верзии - Life со претежно градски изглед, Cross со акцент на возење надвор од патот и Sport за оние од корисниците со активен и динамичен начин на живот. Нивоата на опрема се Panda, City Life, Sport, City Cross и Cross, а понудата на мотори вклучува и предлози со хибриден погон, бензин 4x4, CNG и LPG гориво.  

Во позадина на новото нормално, Fiat Panda добива можност за порачка со интересен дополнителен пакет D-Fence, развиен од Mopar. Во него се вклучени дополнителен филтер за влегување на воздух во кабината, внатрешен прочистувач на воздух и UV ламба за дополнителна дезинфекција на контактните површини.

 

Следете не и на:

24AUTO NETWORK