Вистина или… Како правилно се вози службен автомобил?

ОБЈАВЕНО НА:

Дали возите или сте возеле службен автомобил? Дали знаете дека има посебни правила кои треба да ги применувате при возењето на службен автомобил?

Да, добро читате, посебни правила. Тие правила најдобро се опишани во неколкуминутното видео објавено од страна на Dnevnjak на нивниот официјален YouTube канал.

Погледнете го, обидете се да не се насмеете и секако, препратете му го линкот на некој ваш колега/колешка со службен автомобил.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK