Toyota која сака да биде Ferrari (ФОТО)

ОБЈАВЕНО НА:

Не е лесно кога ќе се родиш како градски автомобил, а во тебе има спортска душа. Во вакви маки се најде Toyota Prius, а особено неговиот сопственик.

Тој, посакувајќи реализација на своите амбиции се одлучи од својот Prius да направи Ferrari, модифирајќи го екстериерот со дизајнерски елементи препознатливи за Ferrari.

Така тој го изменил предниот браник и предните светла. На хаубата го залепил италијанското знаме кое продолжува на кровот. За поголема идентичност, го залепил знакот на Ferrari на хаубата, но и на страничната крила, а знакот се наоѓа и на црните бандажи препознатливи за автомобилите на Ferrari.

Toyota Prius koja želi da bude Ferrari

Фотографиите од оваа неуспешна трансформација се објавени на Instagram од корисникот Supercarspotter69.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK