Споија две возила на Lada, странично – како е да се вози (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Екипата на Garage 54 на својот YouTube канал ја прикажаа својата најнова креација. Станува збор за спојување на два автомобила.

И ништо немаше да има чудно доколку не станува збор за два Lada автомобили споени странично.

По спојувањето руските ентузијасти дрифтаа на снежна површина. Целиот процес на спојувањето како и дрифтањето може да го погледнете во продолжение.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK