Што се случува ако девет години не го измиете автомобилот? (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Ако некогаш сте си поставиле прашање што би можело да се случи со вашиот автомобил доколку одлучите да не го измиете со месеци или години тогаш еден ваков експеримент го има одговорот. Рокот за добивањето на одговорот е платен со девет години, а операцијата за чистење на автомобилот изгледа како биолошка бомба.

Сопственикот на овој пикап Chevrolet Silverado не спроведува научен експеримент, но битката со последиците од секојдневниот живот во нечистотија се повеќе од интересни.

Видеото со главниот херој, Лери Косила кој ја презема тешката задача за да го исчисти пикапот, може да биде погледнато и како реклама за бизнисот, но во секој случај е интересно.

И секако, ако долго време не се мие автомобилот, навистина може да развие сопствена флора и фауна…