Што има во „гаражата на Путин“ (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Изложбата на автомобили од гаражата за посебни намени на Сојузната служба за безбедност na Rusija (FSО) беше отворена минатиот викенд.

На изложбата се наоѓаат автомобили кои се користат или кои ги користеле за давање услуги на највисоките државници, уште од времето на царска Русија.

Меѓу исложените модели е и најновата лимузина на претседателот на Русија, Владимир Путин „Aurus“.

Порталот „Sputnjik“ беше во гаражата и објави видео кој ги прикажува сите машини кои се наоѓаат во неа.