Lamborghini кој секој може да го има (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Според едно истражување, спортските автомобили на Lamborghini и Ferrari се едни од најпосакуваните. Доказ за тоа е и воздишките кои се пропратен дел кога ќе видиме некој од овие автомобили во живо.

Сепак, сонот за Lamborghini автомобил е многу лесно остварлив, особено за една група на иновативни, а особено креативни Виетнамци.

Станува збор за група на лица кои успеале сами да произведат Lamborghini автомобил и тоа од картони. Станува збор за картонска копија на моделот Aventador SVJ за чија изработка екипата од Виетнам потрошила неколку недели напорна рабта, но и само 500 долари.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK