Како звучат автомобилските брендови на кинески? (Видео)

ОБЈАВЕНО НА:

Колку пати изговарате некој бренд погрешно? Колку пати не знаете како правилно се чита некој бренд?

Не грижете се’, кога ќе слушнете како звучат автомобилските брендови на кинески и можеби не сте грешеле премногу.

Така на пример Ford се изговара како Футе, Jeep како Џипу, Chevrolet како ШеФоВан, Skoda како Сикеда додека пак Peugeot како Биаоџи.

Како звучат останатите брендови погледнете/преслушајте на видеото во продолжение.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK