Како изгледа една црна сообраќајна точка (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Ако видите сообраќаен знак со црна точка во средина тогаш тој дел претставува црна сообраќајна точка – опасно место каде се случуваат најразлични сообраќајни незгоди поради најразлични причини.

Една таква точка се наоѓа на обиколницата во близина на полскиот град Катовице каде често се случуваат сообраќајни незгоди.

На интернет се појавија неколку видео од неколкуте сообраќајни незгоди кои се случија кон крајот на минатиот месец, но и претходно на оваа автопатска делница. Погледнете во продолжение.

 

 

 

Следете не и на:

24AUTO NETWORK