Како да привлечете внимание: Fiat 500 во знакот на Кама Сутра (Фото)

ОБЈАВЕНО НА:

Интересно е да се види како ќе реагира околината кога овој автомобил Fiat 500 ќе се појави на улица. Не дека е нешто посебен, туку избрендиран е со мотиви од Кама Сутра. Нормално некои делови се цензурирани, инаку сигурно би имало и казна за тој што ќе го управува.

Возилото „го среди“ компанијата Garage Italia Customs. И се разбира има интересни делови што може да се видат кои го подигаат адреналинот.
Внатрешноста на автомобилот е можеби уште поеротски направена од надворешноста, со “специјални додатоци” на-табла како рачка во облик за возрасни или нејасни лисици што висат на задниот прозорец.

Фотографиите сепак покажуваат повеќе.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK