Како 5G технологијата ќе влијае врз развојот на автомобили? (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Имплементацијата на 5G мрежата ја бранува јавноста. Додека едни со задоволство чекаат нејзина имплементација, други ги “коваат” заверите и лошите страни. Некои дури одат дотаму што сметаат дека истата има за цел истребување на човештвото.

Хрватски AutoMarket во кратко видео објаснува какво се влијание ќе има оваа технологија врз развојот на автомобили.

Погледнете во продолжение.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK