Ај паркирај ти вака ако можеш? (Видео)

ОБЈАВЕНО НА:

Ако на YouTube пребарувате видео за најдобро паралелно паркирање ќе дојдете до едно видео снимено во Индија.

Главната улога ја има 40-тина годишен маж кој со неговата Toyota Innova се паркира паралелно на места на кои на прв поглед изгледа дека е невозможно.

Во малиот град каде што живее тој е вистински хит, а неговите пријатели и комшии постојано му подготвуваат тешки задачи за паркирање кои тој ги поминува без проблем. Секако, тука се и малските кладби кои Индијецот секогаш ги добива.

Дотурка дури и до една национална телевизија. Погледнете го прилогот во продолжение.

Се разбира дека некои знае едноставно да си вози…

 

Следете не и на:

24AUTO NETWORK