Три начини како да го отклучите возилото без клуч (Видео)

ОБЈАВЕНО НА:

Немате клуч, сте го загубиле, заборавиле, неможете да го најдете. Возилото е пред вас и се нервирате. Се што ви треба се конец, метална жица од закачална или пак пластична лента. Се е едноставно, само треба малку внимавање и време.

Опишани се три различни начини, во зависност од типот на возилото, односно како истото се отвора. Додека се мислите дали да повикате клучар и колку ќе ве чини тоа еве ви три начини како можете самите да се обидете.

Опишано е и како работи системот за затворање за полесно да сфатите како тоа изгледа и што всушност треба да направите.
Немојте да очајувате, но треба да знаете дека начинот што ви го покажуваме не се однесува на сите типови на возила.

Не заборавајте дека ова можете и треба да го правите само на сопствениот автомобил. Сѐ друго ќе значи дека се обидувате да направите нешто недозволиво.

Погледнете го видето..
Ви требаат обични работи што можете да ги најдете секаде.