Ја знаете оваа легендарна реклама на Volkswagen – сега има и продолжение (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Сигурно сте ја гледале рекламата на Volkswagen од пред 12 години кога баба од Холандија го продава својот Golf. Купувачите задоволни што токму баба го возела голфот веднаш го купуваат.

Во продолжение на рекламата гледачите дознаваат како бабата го возела автомобилот.

Но, сега во прдолжението на рекламата бабата веќе сака да купи нов автомобил. И секако повторно тоа ќе биде возило од брендот на VW. Но, кој автомобил е тоа?

И секако важно е дека истото возило и дава уживање на бабата која сака малку поагресивно возење.

 

Следете не и на:

24AUTO NETWORK