Го заборавивте клучот во возилото? Еве како да ја отворите вратата (Видео)

ОБЈАВЕНО НА:

Сигурно ви се случило да го заборавите клучот во внатрешноста на автомобилот и да имате главоболка како да ја отклучите вратата. Немате време за клучар, ви се брза а сакате да се обидете без да го оштетите возилото да стигнете до клучот. Тоа е единствен начин да го стартувате автомобилот. Има начин. Барем една можност да се обидете. Ако не успее тогаш сигурно ќе повикате клучар.

Немојте да очајувате, но треба да знаете дека начинот што ви го покажуваме не се однесува на сите типови на возила. Тоа можете да го искористите само на постарите модели, или на возила од бренд што на вратите имаат подигнувачи. Во спротивно н еви го препорачуваме овој начин.

Не заборавајте дека ова можете и треба да го правите само на сопствениот автомобил. Сѐ друго ќе значи дека се обидувате да направите нешто недозволиво.
Не ви треба шипка, ниту штафцигер… Само конец..

Погледнете го видето..

Следете не и на:

24AUTO NETWORK