PEUGEOT Cycles мисли и за најмалите (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ОБЈАВЕНО НА:

Одделот за велосипеди на Peugeot- PEUGEOT Cycles, ги рашири деталите за новите дoдатoцi вo портфолиот за производи, а притоа главниот фокус е ставен на најмладите потрошувачи – децата и адолесцентите.

За најмалите, од PEUGEOT Cycles го имаат предвидено новиот баланс модел Ј12 (3,5 килограми, 99 евра), кој освен како што кажува името е без педали, се нуди и со атрактивен дизајн и привлечна боја: жолта, портокалова, зелена, темно сива и бела.

LJ (Legend Junior) линијата на велосипеди е предвидена за деца на возраст од две до шест години.

PEUGEOT Cycles

LJ (Legend Junior) линијата на велосипеди е предвидена за деца на возраст од две до шест години. Достапни се во три големини, а JM (Junior Mountain) за поголемите деца до 12 години, од PEUGEOT Cycles предвиделе две димензии на рамки (JM20 за 7-9 години и JM24 за 9-12 години).

Достапни се во три големини, а JM (Junior Mountain) за поголемите деца до 12 години, од PEUGEOT Cycles предвиделе две димензии на рамки (JM20 за 7-9 години и JM24 за 9-12 години).

Следете не и на:

24AUTO NETWORK