Ни лошото време не му може ништо: Ова е новиот полициски супер радар (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Новиот уред за снимање на автомобилите и брзината со која се движат на патиштата покажува дека може да се бори против сите лоши услови и ова значи дека ќе нема спас за неодговорните возачи. Уредот има напредна фото технологија и ноќен филтер па може да прави квалитетни фотографии и на голема одалеченост.

Овој нов супер радар беше претставен на саемот за иновации во Мадрид. Стручната публика со големо возбудување го прифатила претставувањето на рачниот ласерски радар TruCAM II, кој е произведен од страна на компанијата Tradesegur од Шпанија.

Дометот му е околу 1200 метри и ги снима сите брзини до 320 км/ч. Има напредна фототехнологија така што и оние кои прават прекршок на поголема одалеченост и се трудат да намалат додека дојдат до полицијата ќе бидат уловени.

TruCam 2: The Ultimate Traffic and Speed Enforcement Laser Solution

The Ultimate Traffic and Speed Enforcement Laser Solution, The TruCam 2.Complete with the all new high resolution photo and video capture, TruCam 2 now has a clear full-proof solution to speeding, aggressive driving, tailgating, distracted driving, and other traffic violations. Along with highly secure tamper-proof data, the TruCam II has been tested for courtroom reliability and is now the preferred choice for traffic enforcement around the world!Join the next generation of traffic enforcement today! For any inquiries or requests for a free live demo, kindly send us an email to info@geotechph.com or contact us at 0917 521 1031. You could also visit our partner's website for more details: http://www.lasertech.com/TruCAM-II-Speed-Enforcement-Laser.aspx

Публикувахте от Geotech Mercantile Corporation в Сряда, 7 март 2018 г.

Исто така може да работи и во кои било временски услови бидејќи користи ласер. На една мемориска картичка може да бидат снимени 40.000 фотографии или околу 16.000 видео фајлови. Со него оди и уред кој е способен да го анализира типот на возилото, бојата и регистрацијата па веднаш ќе може да се пронајде и сопственикот.