Купете зимски гуми – добиј попуст, гратис балансирање и една година бесплатно чување

ОБЈАВЕНО НА:

Законската обврска за поседување зимска опрема почна од 15 ноември, до колку се уште не сте ги смениле гумите и не сте си набавиле зимски, тогаш во Аутомакедонија има одлична понуда за тоа.

Се нуди 25 отсто попуст на гумите од палетата на BRIDGESTONE, FIRESTONE и DAYTON… за кои е Аутомакедонија овластен увозик и дистрибутер на пазарот.

Истовремено добијте и бесплатна монтажа и балансирање на тркалата. Ако купите тука зимски гуми тогаш старите ќе можете да ги оставите на чување една година бесплатно.

Повеќе за акцијата на Аутомакедонија можете да прочитате тука.