Како стар Mercedes се претвора во нов во движење (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Американскиот дел од компанијата Mercedes-Benz објави интересно рекламно видео во кое се покажува усовршувањето на C-Klasse.

Со видеото од компанијата сакат да покажат дека бестселеротC-Klasse се модернизира постојано и старото купе W202 се претвора во модерно W205.

Последната C-Klasse беше претставена во 2014 година, а пролетта таа година од брендот го покажаа нејзиниот фејслифт.

Вреди да се погледне видеото.