Трик вреден злато: Поправете ја пукнатата шофершајбна без трошење пари (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Со оглед на тоа што поправањето на шофершајбната може да биде скапо секогаш е добро да се знаат неколку трикови.

Доколку имате напукната шофербајна тогаш треба да знаете дека не треба да паничите и можете самите да го решите проблемот. Притоа не би требаат многу пари туку за нешто ситно ќе успеете да имате шофершајбна на која нема да се видат проблемите.

Во видеото во продолжение се гледа како се решава проблемот со малите пукнатини. Ви требаат неколку ситни алатки, а ќе можете да видите како се употребуваат.