Гласајте во изборот на Мажи на годината во Македонија за 2018 година

ОБЈАВЕНО НА:

За прв пат оваа година се одржува официјалниот избор за Мажи на годината 2108 во организација на Friday.mk и Моментум. Настанот ќе се одржи во Тренд Гастро бар на 28 ноември со почеток во 20 часот.

Како што веќе сите знаете, имаме 10 категории за мажи на годината. Но, една од најважните е токму онаа која е во избор на публиката на Социјалните медиуми. Во изминатите денови сите вие дававте ваши предлози, а ние решивме да ги споделиме со целата публика и заедно да гласаме.

Кој според вас заслужува да биде Маж на годината за 2018 година?

Гласајте за предлозите кои ги добивме од вас на нашата официјална Фејсбук страница. Гласањето трае до 23.11.2018 до 22:00 чсаот. Победник ќе биде оној кој освоил најмногу гласови од вас, публиката.